Трио в перьях (Птичий улет) Пташиний ульот (Richard the Stork)

Смотреть трейлер
Премьера в мире:
Премьера в Украине: 18 мая 2017
Сюжет
Ричард - воробушек, которого вырастили и воспитали аисты. Когда его родителям пришло время мигрировать в теплые края, они вынуждены были оставить его, так как малыш не выдержал бы долгого перелета. Но Ричард не сдается, он намерен доказать всему миру, что хочет и может перелетать моря и океаны. А помогут ему в этом умная сова Ольга и выдуманный друг-попугай.
Трейлер (украинский дублированный)
Кадры
Рецензии

Пригоди горобця

Мультфільм «Пташиний ульот» уже вкотре обігрує знайому багатьом тему: «Ти не той, ким себе вважаєш».
Тому творінню Тобі Генкеля і Рези Мемарі, якщо воно хотіло чимось привернути і зачепити аудиторію, треба було відшукати в цьому сюжеті щось нове, ще не висловлене їхніми колегами, тобто, - здивувати глядача. Вдалося це, на жаль, лише місцями, тому «Пташиний ульот» поповнить когорту анімаційних стрічок міцного середнього рівня, про витрачений час на які не шкодуєш, але в пам'яті ні сюжет, ні персонажів довго не втримаєш.
Історія горобця Річарда, вихованого лелеками, який одного не дуже приємного дня стикнувся із суворою правдою життя: «Ти не наш!», привертає передусім непогано продуманими головними персонажами: це власне Річард, розкуйовджено-доброзичлива сова Ольга зі своїм уявним другом, і манірний папуга Кікі, що марить сценою і світом шоу-бізнесу. В їх характерах ніби й нічого особливого, але історія кожного з них бере за душу, в них багато як дотепного, так і сентиментального, драматичного, і навіть певні вади не змушують ставитися до них погано. Передусім, на мій погляд, сценаристам вдалася Ольга, де не останню роль зіграв вдало підібраний для неї український голос. До слова, за якісний український дубляж хочеться похвалити і весь мультик загалом: непогані враження від «Пташиного ульоту» - багато в чому його заслуга.
А ось із Річардом творці трошки передали куті меду у плані впертості: через що задерикуватий і впертий горобчик подеколи виглядає мало не тупим і майже дратує.
Власне лелеки тут такі, якими й мають бути: аристократичні, розумні, але дещо зарозумілі і самозакохані.
Із персонажами другого плану все не так гарно. Особисто мені запам'яталися лише голуби, як і вся пов'язана з ними гуморна сюжетна лінія, котра наочно демонструє, що високі технології з Інтернетом вже освоїли і птиці, нехай і дещо незвичним чином. Більшість найдотепніших жартів і приколів ми теж знайдемо саме там. Вороняча мафія, чесно кажучи, не вразила, а інших цікавих персонажів другого плану у «Пташиному ульоті» не знайшлося.
Нових сюжетних ходів в мультику також бракує: інтрига, пов'язана з папугою Кікі, якийсь час тримає історію в тонусі, але в останній третині все скочується до банальності і передбачуваності, аж до фіналу, який можна спрогнозувати з точністю до слова. Головні месиджі про віру в себе, дружбу, довіру, відданість, взаємовиручку мультфільм доносить і за це йому великий плюс, але зацікавити глядача цікавою історією автори, на жаль, до кінця не змогли. Картинка, музика (непоганий саундтрек Еріка Неве), головні герої (в тому числі, їхнє візуальне «оформлення») в «Тріо в пір'ї» вдалися, а ось їхні пригоди можна було подати більш захоплююче.
Тому міцний середній рівень, але не більше.

Написать рецензию
Чтобы написать рецензию необходимо Авторизоваться
Отзывы (0)
Чтобы оставить отзыв необходимо войти на сайт.
Похожие фильмы