Дерматологічна косметика – це засоби, які мають доглядові та лікувальні функції. Є така думка, що придбати подібну продукцію можна лише в аптеці, однак це не так, її чимало в косметичних магазинах. Наприклад, засоби CeraVe та інших відомих брендів знайдете в Notino.

Відмінності дерматокосметики: що її вирізняє з-поміж інших

Ключова відмінність полягає в тому, що такі засоби у своїй формулі містять специфічні компоненти. Їхній вплив на дерму доведений, вони ефективні. Розробка засобів відбувається спільно з дерматологами, проводиться чимало тестувань. А отже, вони значно інтенсивніше впливають на шкіру, саме тому здатні впоратись з такими недоліками, як акне, підвищена чутливість, вікові зміни.

Цікаво, що в складі можна помітити доволі знайомі компоненти (наприклад, олії, гіалуронова кислота, натуральні екстракти). Однак вони включені в іншій концентрації. Для досягнення відмінного ефекту вони проходять значно інтенсивніше очищення. Така дерматологічна косметика абсолютно не викликає подразнень і дає відмінний результат.

Інші особливості засобів:

- не мають різкого запаху. У складі не використовуються ароматизатори, або ж лише натуральні, які не подразнюють дерму;

- не містять барвників. Не застосовуються жодні допоміжні речовини для того, щоб покращити колір продукту;

- консерванти або відсутні, або лише з перевіреними стабілізаторами. У склад можуть потрапити тільки такі, які не викликають алергію та інші реакції.

Всі засоби, які віднесені до дерматологічної косметики, проходять тестування, у тому числі на людях зі шкірою, схильною до алергії.

Дерматокосметика: що це та які її особливості

Топові бренди дерматокосметики

Для того щоб засіб відповідав всім заявленим вище характеристикам, процес виробництва повинен пройти чимало етапів. Цілком логічно, що брендів, які гарантують безпечність своїх засобів та можуть проводити масштабні дослідження їх впливу на дерму, не дуже багато. Серед найпопулярніших:

1. La Roche Posay. Французька компанія, котра виготовляє косметику, в основі складу якої – термальна вода. Можна знайти чимало засобів, які створені спеціально для жирної, проблемної шкіри та схильної до алергії. Термальна вода має антиоксидантну дію та цілком відчутні терапевтичні властивості, тому результат побачите одразу.

2. Vichy. Один із дуже відомих брендів, який асоціюється з відмінною якістю та гарантованим результатом. Засоби підходять для чутливої шкіри. Склад збалансований та націлений на вирішення тої чи іншої проблеми. Основні властивості – заспокоєння, підсилення дії та відновлення.

3. CeraVe. Американський бренд, який вже понад 10 років займає провідні позиції не лише в США, але й у всьому світі. Результати використання, які можна тримати, – оновлення, оздоровлення та активний догляд за шкірою будь-якого типу.

Оскільки дерматологічна косметика має доволі активний склад, рекомендується проконсультуватись зі спеціалістом щодо підбору оптимального типу засобу саме для вас.

На правах реклами