Плановане відновлення балансу в Силі не відбулося так, як передбачалося в пророцтві. Тим не менш, важливо було розпочати цей шлях, і саме 25 років тому, у це літо, фанам було представлено "Зоряні війни: Епізод I - Фантомна загроза", де вони зустріли дев'ятирічного Анакіна Скайуокера (Джейк Ллойд).

Зате роль дорослого джедая та лорд ситхів в Епізодах II та III стала для актора ключем до безсмертя в тій далекій, далекій галактиці. І зараз Крістенсен вважає, що попередні частини фільмів актуальні і зараз.

"Моє переконання полягає в тому, що ці фільми зберегли свою актуальність з плином часу. Це відчувається як підтвердження нашої великої праці. Кожен, хто долучився до створення цих фільмів, відчував, що ми створюємо щось надзвичайне. Ми прагнули досягти найкращого результату, і це вимагало від нас великих зусиль. Отже, переглядати реакцію фанів нашої роботи зараз - це дуже захоплююче", - сказав Крістенсен у новому інтерв'ю для журналу Empire.

Також, він додав:

"Це був надзвичайний досвід, який залишив у мене теплі спогади. Моя подорож з 'Зоряними війнами' протягом останніх 20 років була неймовірною, повною непередбачуваних моментів. Деякі частини цього шляху були відверто сумними, але тепер, де ми зараз знаходимося, дуже важливо для мене".

Джерело: Мovieweb