На численні прохання Медіа Арт Лабораторія та нічний клуб “Хліб”

Представляють краще з Ars Electronica Animation Festival 2007 світова комп’ютерна анімація та візуальні ефекти

9 березня – 20:00, 22:00, 24:00
Фільми – призери: "Викривлені світи", "Цифровий бестіарій", "Оповіді"

16 березня – 20:00, 22:00, 24:00
Фільми – призери: "Драма", "Бійки і Перегони", "Візуальні ефекти"

06 квітня – 20:00, 22:00, 24:00
Фільми – призери : "Абстракція, Простір, Рух", "Пізня ніч", Японська анімація (Программа Японського Фестиваля Медiа Арту)

Нічний клуб “Хліб”
вул. Фрунзе, 12

Prix Ars Electronica’s Animation Festival відкриває те, що відбувається «за лаштунками» комп’ютерної анімації і показує останні найновіші тенденції у цій сфері. Глядачі побачать найкращі хіти із фільмів-призерів в категорії «Prix Ars Electronica’s Computer Animation/Film/VFX 2007» і також багато інших цікавих фільмів – від великобюджетних голівудських, надзвичайно яскравих мистецьких рекламних роликів, експериментальних відео до індивідуальних графічних мініатюр видибраних з більш ніж півтісячі фільмів що було подано на розгляд журі 2007 року. Ці фільми ілюструють найширший мультикультурний діапазон сучасного анімаційного кіно.

Презентація Ars Electronica Animation Festival 2007 у Києві є спільним проектом Медіа Арт Лабораторії (Київ) та Фестивалю Ars Electronica (Лінц)

Показ буде складатися із трьох двогодинних програм фільмів - призерів, які будуть показані за різними номінаціями відповідно 9 березня, 16 березня та 6 квітня. Завдяки надзвичайно високій якості фільмів, їх особливому підходу у поєднанні мистецьких винаходів, технологічних досягнень та новаторству візуальної мови, яку вони пропонують, програма викликала великий інтерес як у професіоналів кіно та візуального мистецтва, так і у загальної аудитроії.