"Скеля" повернеться на великі екрани в ролі Мауї, а Лін-Мануель Міранда знову відповідає за музичний супровід у новій живій екранізації фільму від Disney.

Оригінальна "Моана" вразила глядачів своєю відмінною комбінацією полінезійської міфології та сучасної анімації, яка створила унікальний калейдоскоп пригод і культурних святкувань. Незважаючи на високі очікування після його успіху, Disney з нетерпінням приймає виклик. У живій екранізації режисером стане Томас Кейл, відомий своєю роботою в мюзиклі "Гамільтон", обіцяючи поєднання театрального блиску та кінематографічної магії.

У виключному інтерв'ю з ET Online Дуейн Джонсон відзначився своїм вірусним ентузіазмом для цього проєкту. Він натякнув на те, що глобальний пошук нового обличчя для ролі Моани завершено і ідеальний кандидат вже обраний. Проте його таємничі слова залишають ідентичність акторки в суворій таємниці, розпалюючи інтригу та очікування серед фанатів, які не можуть дочекатися дізнатися, хто отримає цю іконічну роль.

"У процесі пошуку акторки для ролі Моани відбулися дуже захоплюючі моменти. Глобальна експедиція у пошуках ідеального втілення нашої героїні була захопливою подорожжю. Хоча ми вже обрали Моану, ім'я акторки залишається суворою таємницею", - поділився актор.

Також він розповів про майбутній анімований сиквел "Моани 2", висловивши своє захоплення прогресом у технологіях та візуальних ефектах, які обіцяють втілити океанський світ в життя непередбаченими способами.

"Океан також є джерелом величі та краси. У фільмі 'Моана' ... океан переживає своє життя, і коли у нього є свій ритм та пульс, це змінює все", - зауважив Джонсон.

"Я не можу дочекатися. Перед нами - звучання абсолютно нової музики, на яку ми так довго чекали", - підкреслив він, наголошуючи на тому, що океан виступає не лише як сцена подій, але й як самостійний персонаж.

Джерело: Мovieweb