Голлівудська та комедійна ікона готується знову втілити образ Доктора Роботніка у "Їжак Сонік 3".

За даними видання Variety, шанувальники ще не мали можливості побачити останнього фантастичного злочинця із вусами і Джим Керрі готовий повернутися до образу ексцентричного вченого. Ця новина надзвичайно збуджує прихильників маленького супершвидкісного їжака.

Керрі дебютував у ролі Доктора Роботніка, також відомого як Доктор Еггмен, у першому фільмі "Їжак Сонік" у 2020 році. Режисер Джефф Фаулер вперше взявся за режисуру цього твору, в якому глядачі знайомляться із іконічною постаттю від Sega. У сюжеті герой потрапляє в світ людей і має співпрацювати з шерифом Томом Вачовскі (Джеймс Марсден), щоб протистояти Доктору Роботніку.

У завершальних сценах першого фільму можна спостерігати, як Сонік виганяє Роботніка, використовуючи портал кільця варпу, що відправляє його на грибкову планету. Після ізоляції на цьому невидимому острові, де йому доводиться виживати лише на грибах, він поступово втрачає розум. І в самотності цього віддаленого місця він приймає рішення позбутися волосся і відростити вуса. Таким чином, він стає тим незабутнім Доктором Роботніком, якого фанати знають і полюбляють.

У сюжеті "Їжак Сонік 2" Роботнік створює союз із Ехідною на ім'я Кнаклз, що зіграний Ідрісом Ельбою. Проте в завершальних епізодах виявляється, що Роботнік пропав. Очевидно, його роль буде розкрита у майбутньому фільмі "Їжак Сонік 3".

Джерело: Мovieweb