Зірка популярному серіалу HBO "Гра престолів", поділився своєю історією боротьби з проблемами психічного здоров'я та алкоголізмом.

Участь у подкасті про здоров'я Hidden 20%, Херрінгтон визнав, що його велика популярність завдяки серіалу, викликала у нього психічні порушення та проблеми з алкоголем.

"Я розумів, що моє життя було на межі", - сказав він ведучому Бену Бренсону. "На щастя, це було вірне місце в правильний час. Я зміг створити нове життя з того моменту". Херрінгтон зазначив, що "він увійшов у реабілітаційний центр п'яним, трошки протверезів там і сказав: 'Це не для вас, не ви у колі. Ні, дякую'".

Врешті-решт, Херрінгтон потрапив у другий центр реабілітації, де йому діагностували СДВГ.

"І я вийшов звідти досить швидко і сказав: 'Я спробую впоратися з цим самостійно', що не спрацювало після близько чотирьох років", - розповів він.

Тепер актор стверджує, що він "тверезий і присутній", і акцентує увагу на своєму дворічному синові та шестимісячній доньці. Він ділить ці радості зі співзіркою та колегинею з "Гри престолів", Роуз Леслі.

Світовий успіх серіалу "Гра престолів", у якому він з гідністю грав роль Джона Сноу з 2011 до 2019 року, негайно приніс акторові визнання, яке виявилося важким для нього. Херрінгтон намагався створити образ абсолютної елегантності та крутості у виконанні своєї ролі, але одночасно відчував певний ступінь тривоги перед усім цим.

За інформацією, HBO розглядає можливість створення спін-оффу про Джона Сноу.

Deadline підтвердив, що проєкт все ще знаходиться на стадії розвідки. Якщо серіал стане реальністю, він буде розповідати про події після Вестеросу і розкаже історію Джона Сноу, також відомого як Егон Таргаріен, з очікуванням, що Херрінгтон повернеться до своєї культової ролі.

Джерело: Deadline