Кінокомпанія New Line виступає виробником цього проєкту, який є продовженням успішного жахливого фільму "Варвар".

Фільм "Зброї" - очікуване продовження "Варвара" від режисера Креггера, яке мало бути зняте минулого року. Однак через подвійний страйк сценаристів та акторів зйомки було відкладено з планованої осені 2023 року. Це викликало конфлікт із зіркою попереднього фільму, Педро Паскалем, чий графік став причиною зобов'язань перед зйомками "Фантастичної Четвірки", які почалися цього літа.

Креггер створив секретний сценарій для "Зброї", який описується як взаємопов'язана, багатоповерхова жахлива епопея у стилі "Магнолії" від Пола Томаса Андерсона. Цей проєкт є відродженням команди-виробників "Варвара". Режисер співпрацює з Роєм Лі з Vertigo, Дж.Д. Ліфшіцом та Рафаелем Маргулесом з BoulderLight Pictures, а також Мірі Юн з Vertigo.

Укладення угоди з Джошем Броліном стане значним досягненням для виробництва. Відомо, що він уважно вибирає проєкти та режисерів. Навіть з участю у фільмах наукової фантастики та коміксів, він ніколи не знімався у жанрі жахів.

Бролін з'явиться у фільмі "Дюна: Частина Друга" режисера Дені Вільнева як Гурней Галлек. Прем'єра запланована на 1 березня за участю Warner Bros. та Legendary. Крім того, він зіграє у серіалі "Зов Пустелі" на Amazon, де також виступає як виконавчий продюсер та режисер окремих епізодів.

Джерело: Нollywoodreporter