Цієї весни на Disney+ з'явиться весь восьмисерійний екшн/пригодницький серіал "Renegade Nell", над створенням якого працювала сценаристка "Щасливої долини".

Магічний світ "Renegade Nell" відкриється на Disney+. Під час прес-конференції Телевізійної асоціації критиків (TCA) у Лос-Анджелесі стрімінговий сервіс оголосив про прем'єру нового оригінального серіалу, заплановану на п'ятницю, 29 березня. Усі вісім епізодів вийдуть одночасно, дозволяючи шанувальникам насолодитися першим сезоном одразу.

За сюжетом серіалу, головна героїня, Нелл Джексон, кмітлива і відважна молода жінка стає жертвою фальшивого звинувачення у вбивстві і несподівано стає найвідомішим злочинцем у 18-му столітті в Англії. Але коли з'являється магічний дух на ім'я Біллі Блайнд, Нелл розуміє, що її доля виявляється більшою, ніж вона коли-небудь уявляла.

Сценаристкою "Renegade Nell" є Саллі Уейнрайт, яка нещодавно виступала у ролі авторки, режисерки та продюсерки в телевізійному кримінальному драматичному шоу "Щаслива долина". Проте її найбільш відомою роботою залишається авторство у телешоу "Королівська вулиця".

Джерело: Мovieweb