Незважаючи на цікавий тизер і вражаючий трейлер, а також зіркове музичне відео, фільм виявився розчаруванням як у поганих відгуках критиків, так і у динаміці касових зборів у другий вихідний.

У Генрі Кавілла 62% спад касових зборів у "Аргайл" - це його найгірший результат за останні вісім років. Він позбувся двох своїх ключових ролей - Супермена у DCEU і Геральта у "Відьмаку" на Netflix. Навіть при своїй великій популярності актор не може знайти успіх, відповідний його фанатській аудиторії. І шанси стати наступним Джеймсом Бондом також мізерні. "Аргайл" мав бути його відмінною можливістю розпочати власну шпигунську франшизу.

Хоча продовження фільму заплановані, перед ним стоять важкі випробування. Рейтинг стрічки на Rotten Tomatoes складає всього 32%, що можна пояснити несприятливим ставленням критиків до інших робіт Кавілла. Глядачі, хоч і більш лояльні, також не поспішають на сеанси у кінотеатрах. Це призвело до печальних результатів у касових зборах: після першого вікенду в США фільм зібрав лише 17 мільйонів доларів, а наступний вихідний призвів до ще більшого провалу - 6,6 мільйонів доларів. З такими показниками важко говорити про прибутковість, коли для цього потрібно щонайменше 300 мільйонів доларів.

Джерело: Мovieweb