Герой Г'ю Гранта у мюзиклі "Вонка" виявився настільки незручним для актора, що він відверто поділився своєю антипатією до процесу зйомок CGI Умпа-Лумпа: "Це було неприємно для мене".

Г'ю Грант відзначається унікальним стилем інтерв'ю, і його гумор виявився особливо чутливим, коли він говорив про свою участь у фільмі "Вонка". Навіть до виходу стрічки у прокат, Гранта вже визнано найвідомішим Умпа-Лумпою в історії кіно. У новому приквелі режисера Пола Кінга до культового "Віллі Вонка та шоколадної фабрики" (1971), де Гін Вайлдер виконав роль видатного виробника цукерок, актор голлівудського А-класу грає персонажа на ім'я Лофті, роблячи цю роль своєю найвизначнішою.

Проте, це не було лише про солодкі напої та бескінечні льодяники для Гранта. Насправді, актор порівняв власний досвід захоплення персонажа CGI до "несенітнеці". У бесіді з британським таблоїдом Metro він висловився так:

"Це було аналогічно носінню корони з тернами, неймовірно незручно. Я відчував себе дуже некомфортно через це. Ненавидіти це я б не міг більше".

Навіть якщо метод захоплення рухів може бути неприємним для актора, він, здається, тримав гарний настрій, виступаючи перед представниками преси під час світової прем'єри фільму "Вонка" в Лондоні 28 листопада у Королівському Фестивальному залі на 2,700 місць. Пізніше в тому самому інтерв'ю, Грант продовжив розважати своїх слухачів гумористичними зауваженнями, сказавши:

"Я трошки ненавиджу [зйомки фільмів], але у мене є багато дітей і потрібні гроші".

Джерело: Мovieweb