Після офіційного анонсу ще в 2015 році, глядачі нарешті отримали можливість побачити захоплюючі пригоди та неперевершений акторський ансмабль у новому довгоочікуваному трейлері.

Режисер Елі Рот разом з Джо Кромбі спільно написали сценарій до цієї екранізації, яка базується на однойменній відеогрі від Gearbox Software. У фільмі "Borderlands" головні ролі виконують Кейт Бланшетт (Ліліт), Кевін Харт (Роланд), Джек Блек (Клептрап), Джеймі Лі Кертіс (Доктор Патріція Танніс), Аріана Грінблат (Тайні Тіна) та Флоріан Мунтяну (Кріг).

"Borderlands" розповідають історію про Ліліт, яка повертається на рідну планету Пандору, щоб знайти зниклу доньку наймогутнішу злочинницю всесвіту, Атласа. Разом зі своєю екстравагантною командою, до якої увійшли Роланд, Тайна Тіна, Кріг, Танніс та Клептрап, вони стикаються з ворожими монстрами та небезпечними бандитами, аби знайти та захистити дівчинку, яка може мати ключ до неймовірної сили. Від їхньої згуртованості залежить доля всього всесвіту, але вони воюють за щось більше: за один одного.

Джерело: Мovieweb