Кім Кардаш'ян, розгортаючи нову главу у своєму акторському житті, знову об'єднує сили з творцем "Американської історії жахів" Раяном Мерфі для надзвичайного проекту.

Кім Кардаш'ян готується знову засяяти на екранах, цього разу у юридичній драмі від Раяна Мерфі, яка отримала підтримку для виробництва на платформі Hulu. Сюжет розгортається у Лос-Анджелесі, де зірка виконає образ впливового адвоката з розлучень, очолюючи жіночу юридичну фірму.

Співавтором сценарію стане Джон Робін Байтц, шоураннер майбутнього сезону "Фейда" Райана Мерфі, присвяченого Трумену Капоте, а також Джозеф Бейкен, сценарист "Жахів Америки" та спін-оффу "Американської історії жахів".

Окрім цього, Кім Кардаш'ян зараз зайнята зйомками комедійного фільму "П'яте колесо", де вона виконує роль аутсайдера серед чотирьох інших подруг. Цей фільм, після напруженої боротьби за трансляційні права, вже знайшов своє місце на Netflix у листопаді.

Також важливо відзначити, що серіал із зіркою у головній ролі стане першим проектом Раяна Мерфі для Disney після того, як він увійшов у нову угоду з компанією у червні, завершивши свою співпрацю з Netflix.

Джерело: Variety