2024 рік визначить закінчення ери, оскільки після 14 захопливих сезонів "Синя Кров" готується завершити свій неймовірний телевізійний шлях.

Приєднуйтеся до сім'ї Ріганів за обіднім столом на останню порцію телевізійної історії. Після майже 300 епізодів надзвичайно популярний поліцейський серіал "Синя Кров" на CBS завершується після 14-го сезону. Том Селлек, який уособлює образ голови сім'ї, Френка Рігана, від вересня 2010 року, поділився своїми враженнями від закриття проекту в ексклюзивному інтерв'ю для Deadline:

"За останні 13 років було честью працювати над шоу, яке не лише відзначає чоловіків та жінок, які захищають і служать в Нью-Йорку, але також демонструє важливість родини. Працювати поруч з цими неймовірними акторами, письменниками, продюсерами, режисерами та екіпажем було справжнім втіленням мрії, і я вдячний за те, що був частиною цієї надзвичайної групи протягом понад 275 епізодів. Дякуємо CBS Studios та CBS Network за їхню підтримку, і ми висловлюємо щиру подяку фанатам, які збиралися з нами на вечерю кожної п'ятниці ввечері".

Створений Робіном Грін і Мітчеллом Бергессом, останній витік "Синьої Крові" вийде в ефір у п'ятницю, 16 лютого 2024 року. 18 епізодів фінального сезону буде розділено на дві частини. Після того, як вийдуть перші 10 серій, інші 8 зроблять свій окремий дебют восени 2024 року.

Джерело: Мovieweb