Режисер знову зізнається у своєму захопленні "Форсажем" і рекомендує оптимальний спосіб їх перегляду, розпочинаючи з одного з найбільш критикованих фільмів у серії.

Режисер фільму "Оппенгеймер", який має шанс виграти свій перший Оскар після успіху біографічної стрічки про батька атомної бомби, знову відзначив свою прихильність до популярної кіносаги з Віном Дізелем. У нещодавньому інтерв'ю в програмі "The Late Show with Stephen Colbert" Нолан зізнався, що не відчуває жодної вини за те, що любить "Форсаж":

"Я не відчуваю жодної вини за те, що є фаном 'Форсажу'. Це величезна франшиза екшну... Я дивлюся ці фільми постійно. Я їх люблю! Мене здивувало, що ви ніколи не дивилися жодного з них".

Але це ще не все. Режисер також порадив Колберту, з чого почати їх перегляд:

"Вам не потрібно дивитися їх всіх одразу. Це тільки останні кілька [частин], де починається дуже конкретна міфологія... Я б почав з [частини третьої] 'Токійський дріфт' і просто подивився б її як окремий фільм, щоб підігріти настрій".

"Токійський дріфт", випущений у 2006 році, є одним з найбільш обговорюваних фільмів у сагі, оскільки у ньому відсутній Він Дізель або покійний Пол Уокер. Замість цього історія розгортається в Японії і слідує за молодим чоловіком на ім'я Шон, який змушений переїхати до свого батька через проблеми в Американській школі. Потрапивши до Японії, він опиняється у світі стрітрейсінгу та втягується в конфлікти з Якудзою.

Найважливіше в цій частині, окрім короткого виступу Дізеля в кінці, - це введення Хана, одного з найбільш улюблених персонажів у всій франшизі, який з'єднує майже всі фільми.

Джерело: Мovieweb