Лауреат премії "Оскар" (найкращий актор у підтримці за фільм "Боєць") готується почати зйомки нового фільму у стилі "Наречена Франкенштейна" та знову змінює свою зовнішність.

За інформацією від The Hollywood Reporter, Крістіан Бейл, готується до нового замаху на зірковий ринок кіно, зазначивши, що його фізична трансформація для ролі в "Франкенштейні" від Warner Bros. стане надзвичайною:

"На наступному тижні мені доведеться поголити голову. Я просив відкласти це на потім, але всі почали запитувати: 'Що з Бейлом? Що відбувається з ним?' Я відповів: 'Просто дайте мені завершити цей важливий проєкт, і потім приєднаюсь до вас'. Мені належить співпрацювати з чудовою Меггі Джилленгол та Джессі Баклі, а також з багатьма талановитими акторами. Чекаються тяжкі фізичні випробування, але я готовий до цього - все для того, щоб створити неперевершену роль".

У проєкті від Warner Bros., Крістіан Бейл зобразить Франкенштейна, зустрічаючись зі своєю колегою з "Темного лицаря", Меггі Джилленгол. Цей фільм, який обіцяє стати жахливим романсом, режисуватиме саме Джилленгол. Він надихнений романом Мері Шеллі "Франкенштейн; або, Сучасний Прометей" 1818 року.

Джерело: Мovieweb