Кращий повнометражний фільм та приз глядацьких симпатій минулого МКФ Молодість «Холтрейн»

Спеціальний гість - автор та режисер стрічки Флоріан Гааг, 14 та 15 березня в культурному центрі "Кінотеатр Київ"


Історія команди з чотирьох “письменників“ - Девіда, Тіно, Еліаса та Ахіма, які вивчають ієрархію, цінності, правила та особливу мову графіті культури. Щоночі вони тікають на станції метро, прагнучи залишити звичайне життя позаду.  Проте коли з’являється інша команда і кидає виклик четвірці, творча боротьба змінює життя цих юнаків назавжди.

Ми стаємо свідками життя на грані...
Існувати на межі закону та постійно тікати від нього.
Завойовувати міський простір.
Заводити та втрачати друзів.
Неконтрольована креативність та творіння речей лише заради любові до них.
Але тут також є свої правила гри.

Холтрейн – це захоплююча та хвилююча драма, яка вперше досліджує таємний світ графіті культури. Герої не встигають звести подих, лишаючись підвішеними між двома світами: повсякденністю та життям у команді. Флоріану Гаагу вдалося переповісти історію приправлену напругою та агресією. В результаті виник багатогранний портрет персонажів, чий світ до цього жодного разу не було заснято у подібний спосіб. Їхня субкультура залишається автентичною і реалістичною. Різкий монтаж та високопарна операторська робота, пульсуючий саундтрек та прекрасний ансамбль акторів роблять Холтрейн насправді незабутнім враженням. Фантастичний кінодебют.

Саундтрек був записаний та продюсований Флоріаном Гаагом, який працював з такими легендарними фігурами, як Hip Hop greats KRS-One, Freddie Foxxx, O.C., Planet Asia, Afu-Ra, Grand Agent, Tame One, Akrobatik та El Da Sensei.

Флоріану Гаагу вдалося залучити всесвітньовідомих графіті артистів, таких як Neon, Won, Cemnoz, Pure і Ciel, для роботи над художнім оформленням фільму.