Зірка серіалу "Reacher" Алан Річсон показав ексклюзивний перший погляд на новий сезон.

На своїй особистій сторінці у соціальних мережах, Алан Річсон опублікував ексклюзивне фото з майбутнього сезону, де можна помітити, що він покритий брудом. Це вказує на те, що актор знову збирається боротися за справедливість, буквально опустивши руки у багно.

Під публікацією Аланом Річсоном, написав: "Ну, ми знову тут. Сезон 3 "Reacher"... ще брудніший, ніж коли-небудь".

Перша серія "Reacher", яка стартувала у 2022 році, представила Річсона у ролі головного героя - колишнього майора військової поліції США, який тепер живе як пустельник. Він раптово опиняється в круговерті подій, коли його затримують за вбивство, втягуючи в смертельний заговір, повний корумпованих поліцейських, сумних бізнесів та підступних політиків.

Другий сезон, заснований на одинадцятій книзі відомого автора Лі Чайлда "Bad Luck and Trouble", розповідає про те, як головний герой, після того як його колишні товариші з військового підрозділу починають загадково помирати, має тільки одну мету - помститися.

Обидві частини зустрілися з великим визнанням як критиків, так і глядачів, і "Reacher" був визнаний найкращим серіалом на Amazon Prime Video у 2023 році. Перед прем'єрою другого сезону вже було оголошено про продовження.

Джерело: Мovieweb