У трейлері глядачі отримають свіжий погляд на високостатевий, рейтинговий трикутник любові між Зендаєю, Майком Фаїстом і Джошем О'Коннором, який розгортається на центральному корті у світі професійного тенісу.

Довгоочікуваний фільм Луки Гуаданьїно вийде 26 квітня після затримок, спричинених страйком акторів минулого року.

Стрічка розглядає історію Таші Дункан (Зендая), відомої тенісистки, яка змушена покинути кар'єру після серйозної травми. Тепер вона працює тренером, намагаючись знайти нове покликання після втрати. Таша є дружиною Арта (Фаїст), колишнього чемпіона, який нині знаходиться у своїй не найкращій формі і стикається з численними труднощами. Щоб ускладнити ситуацію, він змушений зіткнутися з Патріком (О'Коннор), його колишнім другом та екс бойфрендом Таші. Переплетення минулого і теперішнього створює напружену атмосферу, а головна героїня змушена поставити собі питання: яку ціну вона готова заплатити за перемогу?

Хоча спочатку фільм мав стати відкриттям Венеційського кінофестивалю минулого року, MGM перенесла його на 2024 рік через страйк акторів.

Режисер Гуаданьїно відомий фільмами "Call Me By Your Name" (2017) та "Bones and All" (2022).

"Challengers " виробляються Емі Паскаль через Pascal Pictures, а також самим Гуаданьїно та Зендаєю. Сценарій належить Джастіну Куріцкесу, який потрапив до "Чорного списку" 2021 року.

Джерело: Нollywoodreporter