У вечір неділі, акторка, яка з'явилася у програмі "Дивись, що відбудеться на повітрі", розповіла ведучому Енді Коену, що вже в розробці другий сезон "Кримінального архіву".

У кримінальному трилері з британським сюжетом, над яким вона також працює в якості продюсера, Куш Джамбо зображує детективку сержантку Джун Ленкер.

"Кримінальний архів" - це телесеріал, спроєктований і написаний Полом Рутманом, де головні ролі належать Куш Джамбо та Пітеру Капальді. Сюжет розгортається навколо двох детективів: молодої жінки, що починає свою кар'єру, та впливового чоловіка, що захищає своє минуле, які зіштовхуються через стару справу про вбивство. У шоу досліджуються теми расової нерівності, інституційних недоліків та спроби знайти загальний мовний зв'язок в розділеній Великій Британії.

У серіалі, також знімаються - Чарлі Крід-Майлзом як Тоні Гілфойл, Діонн Браун як ДК Клої Саммерс, Шон Дулі як КС Кім Кардвелл, Стівен Кемпбелл-Мур як Лео Ханретті, Зої Ванамейкер як Морін, Расак Кукойі як Патрік Барроуз, Мейсі Ейрс як Ліза, Айша Кала як Соня Сінгх, Кеті Тайсон як Доріс Матіс та Том Моучі як Еррол Матіс.

Елейн Коллінз є співвиробником разом з Рутманом, Капальді та Джамбо. Серіал режисує Джим Лоуч. Проєкт виробляється для Apple TV+ компанією Tod Productions і STV Studios.

Перший сезон "Кримінального архіву" вийшов на Apple TV+ 10 січня і складався з восьми епізодів.

Джерело: Deadline