У свіжому інтерв'ю для ET, Джулія Робертс поділилася своїми враженнями від втрати – колишнього коханця Меттью Перрі, проте вона ухилилася від обговорення цього питання в ефірі програми The View на каналі ABC.

Джулія Робертс відвідала The View для просування свого нового фільму на Netflix - "Leave the World Behind", який, як іронічно, неодноразово посилається на "Друзі". Популярний ситком 90-х, головною зіркою якого був Перрі, котрий нещодавно помер у віці 54 роки.

У інтерв'ю для Entertainment Tonight, Джулія Робертс, відповідаючи на питання про Перрі, сказала: "Несподівана смерть будь-кого такого молодого - це розбиває серце. Я вважаю, що це просто допомагає нам всім цінувати те, що ми маємо, і продовжувати йти вперед позитивним шляхом, якщо це можливо".

Акторка розповіла ET, що вся команда "Друзів" була "гостинною", і це був "дуже веселий час", який залишив у неї "тільки позитивні думки і почуття".

У своєму мемуарі 2022 року "Друзі, коханці і велика страшна річ", Перрі з теплотою згадував свої романтичні стосунки з Робертс, які розпочалися тоді, коли вона погодилася з'явитися в гостях у "Друзях" за умови, що її роль буде частиною сюжету Чендлера Бінга. Незважаючи на його спочатку величезне захоплення цим знайомством, актор, який описує свої сумніви та зловживання наркотиками, котрі спричинили руйнування його багатьох стосунків, написавши під кінець:

"Зустріч з Джулією була для мене надто складною. Я постійно думав, що вона розстанеться зі мною. Чому? Мене було недостатньо. Я був зламаним і в постійному занепокоєні. Замість того, щоб стикатися з невідворотнім стражданням втрати її, я вирішив розірвати відносини з цією красивою і розумною Джулією Робертс".

Джерело: Deadline