Режисер Річард Кертіс відкриває свої враження від "Реального Кохання", визнаючи, що одна з культових сцен із зізнанням Марка (Ендрю Лінкольн) перед Джульєт (Кіра Найтлі) виявилася "дещо незвичайною" під час уважного перегляду.

Фраза "Ти для мене ідеальна" з фільму "Реальне Кохання" стала культовою серед прихильників цього різдвяного шедевру 2003 року від режисера Річарда Кертіса. Проте важко повірити, але після ретельного обдумування відомої сцени, де Марк зізнається Джульєт у своїх почуттях, сам режисер визнає, що цей момент може виглядати "трохи дивно".

Кертіс розповів у інтерв'ю для онлайн-газети The Independent:

"Він фактично завітав до дому свого найкращого друга з метою висловити свої почуття дружині, якщо, випадково, вона відчинить двері, і сказати "Я тебе люблю" [киває головою]. Це трошки незвичайно. Маю на увазі, я пам'ятаю, як мене вразили приблизно сім років тому. Мене повинні були інтерв'ювати, і вони сказали: "Звісно, нас в основному цікавить та сцена з переслідуванням".

І я відповів: "Яка сцена це?" І тоді я, так би мовити, став освіченим в цьому. Все, що я можу сказати, це те, що в той час у фільмі брали участь багато розумних людей, і ми не вважали цю сцену переслідуванням [сміється]. Проте, якщо вона зараз зацікавлює чи смішить з інших причин, то, знайте, благословенний наш прогресивний світ".

Джерело: Мovieweb