Це рішення прийшло відразу після успішного першого сезону, який представив всесвіт Р.Л. Стайна новому поколінню глядачів. Але майбутні випуски обіцяють зміни у форматі, що оновлюватиме сюжет з кожним епізодом.

За інформацією з THR, серіал "Goosebumps" минулого року зазнав змін на Disney+. Замість антологічного формату, він перейшов до серіалізованої історії на десять епізодів. Це рішення принесло різкий контраст з класичним форматом шоу з 90-х, де кожен епізод мав свою окрему історію. Тепер "Goosebumps" готується до нового етапу, адаптуючи антологічний формат, аналогічно "American Horror Story", з різноманітними історіями та акторським складом кожного сезону.

У другому сезоні серіалу головні герої - брат і сестра - стикаються з загадковою сутністю у своєму домі. Це відкриття розпочинає ланцюг подій, які розкривають глибоку таємницю, пов'язану зі зникненням п'яти підлітків у 1994 році. Такий сюжет не лише обіцяє захопливий розвиток подій, але й підтримує тематичний зв'язок із першим сезоном, забезпечуючи єдність у всесвіті "Goosebumps".

Президент Disney Branded Television, Айо Дейвіс, висловив ентузіазм щодо повернення шоу, підкресливши, що комбінація напруги, тепла і гумору є ключовими факторами його популярності. Він зазначив, що успіх першого сезону зробив його одним з найбільш перегляданих на Disney Branded Television минулого року. Поновлення на другий сезон відображає зобов'язання Disney+ досліджувати далі уявний світ Р.Л. Стайна у співпраці з Sony Pictures Television, Scholastic Entertainment та творчою командою серіалу. Дейвіс оголосив:

"Глядачі всюди віддавали своє серце холоду, напрузі, теплу і гумору серіалу, зробивши його одним з найбільш перегляданих на Disney Branded Television минулого року. Ми з нетерпінням чекаємо можливості пірнути в геніальний світ Р.Л. Стайна та знову співпрацювати з Sony Pictures Television, Scholastic Entertainment і нашою чудовою творчою командою, щоб привнести абсолютно нові загадки на Disney+ для другого сезону".

Джерело: Мovieweb