Після фіналу останнього сезону "Справжнього Детектива: Нічна Країна", Іса Лопес розкрила останній епізод серіалу та натяки на надприродне.

Не розголошуючи занадто багато (оскільки фінал "Справжнього Детектива: Нічна Країна" щойно вийшов), Лопес пояснила, чому вона вважає за краще не розголошувати всі відповіді, в інтерв'ю з журналістами THR:

"Ви повинні придумувати теорії. [Не розкривати все] було боротьбою, оскільки так багато людей, що працювали зі мною, говорили: 'Справді? Ти не збираєшся дати нам це?' І знаєте, в житті ви не завжди отримуєте всі відповіді. Деякі з них мають бути знайдені вами. Я не збираюсь робити всю домашню роботу за вас".

Так само як у першому сезоні, "Справжній Детектив: Нічна Країна" підкреслює можливість надприродного, але вказує, що це може бути лише продукт уявлення. У свою чергу, акторка Калі Рейс прихильна до першої інтерпретації.

"Я - команда Наварро, абсолютно вірю в надприродне. Тут є темрява, атмосфера, сама Аляска, культурні зв'язки, корінні народи і ідея, що земля не належить нам, ми належимо землі. Я вважаю, що це великий елемент цього серіалу. Ви можете назвати цю енергію 'надприродною', або не назвати, але ми ходимо серед мертвих. Вони тут, чи ви хочете вірити в це чи ні. Енергія реальна і універсальна. Я абсолютно вірю, що є всілякі надприродні аспекти у цій частині", - поділилася акторка.

Рейс також відзначила, що неоднозначний фінал може збагатити четвертий сезон "Справжнього Детектива" і що повторні перегляди серіалу з часом можуть бути дуже корисними:

"Якщо ви уважно слідкували з першого епізоду, ви, можливо, мали або не мали уявлення. Це закінчення, яке залишає вас у розпачі та заставляє розмовляти. Це одна з тих історій, які потрібно переглянути ще раз, щоб побачити всю картину".

Джерело: Мovieweb