Джурні Смоллетт і Ізабель Мей вже підтвердили свою участь у новому трилері від Lionsgate, а тепер до команди приєднався Скотт Спідмен, що ступає на шлях темряви.

Актор, який нещодавно блискавично з'явився на екранах в "Анатомії героїв" на ABC, приєднався до екіпажу нового трилера "Соняшник". Це захоплюючий проект від Міші Грін, творця "Лафкрафтської країни", виробництво студії Lionsgate. У ролях також Джурні Смоллетт та Ізабель Мей, а зйомки цього захоплюючого трилера заплановані на весну 2024 року в Південній Африці.

У фільмі "Соняшник" дві героїні відчайдушно намагаються врятуватися від неврівноваженого університетського викладача, який утримує їх у полоні на віддаленій соняшниковій фермі. Саме Спідмен взяв на себе роль цього лихого професора. Грін, здійснюючи свій дебют у керівництві, також виступає в якості виробника разом із Крейгом Флоресом.

Спідмен вже скоро з'явиться у трилері "Двері в підвал", де він поділить екран з Джорданою Брюстер і Лоренсом Фішберном. Останні його ролі включають камбек у фільмі "Злочини майбутнього" від Девіда Кроненберга, участь у драмі Лени Данем "Гострий предмет" і визначну роль у популярному серіалі Netflix "Ти".

Джерело: Нollywoodreporter