Роун Аткінсон повертається у ролі Містера Біна в новому сезоні анімованого шоу, яке вийде на Cartoonito, HBO Max, ITVX Kids та інших каналах.

Новий сезон комедійного аніме вийде завдяки партнерству з Warner Bros. Discovery і ITVX за угодами, укладеними Banijay Rights.

Комік і актор Роун Аткінсон знову бере на себе роль Містера Біна, а нові епізоди будуть транслюватися на Cartoonito, HBO Max, ITVX Kids та інших каналах. Актор повертається, щоб надати голос головному герою і виступити в якості виконавчого продюсера проєкту, відзначивши у заяві, що завжди цікавився цим анімованим втіленням іконічного Містера Біна.

"Мені завжди подобалася ця версія персонажа та його свобода в анімованій формі. Ми можемо вивести його у космос або у шахту, не піддаючись наслідкам. Процес анімації завжди цікавий творчо, і я з нетерпінням чекаю, щоб долучитися до нового сезону", - зазначив актор.

Новий етап отримав замовлення від Banijay’s Tiger Aspect Kids & Family спільно з Warner Bros. Discovery і ITVX, і продюсер Том Бітті назвав проєкт "справжнім задоволенням":

"Це справжня насолода мати можливість повернутися до такого особливого серіалу. Містер Бін - іконічна комедійна легенда, і це честь працювати з Роуном над цим веселим шоу".

Кеті Пейн з Banijay Rights не може дочекатися продовження співпраці з Warner Bros. і ITV та привезти на екрани ще більше пригод знаменитого коміка:

"Один із найбільш улюблених персонажів в історії телевізійної комедії, жартівливі пригоди Містера Біна люблять діти та дорослі по всьому світу. Таким чином, ми в захваті продовжувати нашу довгострокову співпрацю з Warner Bros. Discovery і ITV над цим чудовим анімованим серіалом, який прекрасно передає світ Біна".

Джерело: Мovieweb