Під час Супербоулу прем'єру відзначив трейлер до продовження фільму "Twisters", аби повернутися на екрани майже через 30 років після оригінального фільму.

Прослуживши як продовження фільму "Twisters", про торнадо з 1996 року з Хелен Хант та Біллом Пекстоном, "Twisters" заплановано на випуск 19 липня 2024 року. Едгар-Джонс зіграє в цьому фільмі Кейт Купер разом з Гленом Пауеллом, Девідом Коренсветом, Кірнан Шипка, Маурою Терні, Ентоні Рамосом, Тунді Адебімпе, Маніні Гуптою та багатьма іншими.

У фільмі "Twisters" режисерське керівництво покладено на Лі Ісаака Чунга, який отримав визнання за свою роботу над "Мінарі". Сценарій до цього продовження належить Марку Л. Сміту, а відомий режисер Стівен Спільберг висловив своє зацікавлення фільмом після прочитання сценарію.

"Twisters" головним чином розглядатимуть пригоди дочки героїв, зіграних Хелен Хант і Біллом Пекстоном, які стали легендами у своєму жанрі. Дейзі Едгар-Джонс, яка виконає головну роль, вже вражала глядачів своєю роботою у фільмах "Де співають раки" та "Свіжо", а також виконувала ключові ролі у серіалах "Війна світів", "Звичайні люди" і "Під знаменем неба". Її талант і здібності нещодавно визнані і вона також приєднається до акторського складу майбутнього драматичного фільму Даніеля Мінахана "На швидких конях" разом з Джейкобом Елорді та Віллом Поултером.

Джерело: Мovieweb