ABC відзначатиме 100 років Disney у найкращий спосіб. Телеканал представить новий документальний фільм "Disney 100: Століття Мрій - Спеціальне Видання 20/20".

"Disney 100: Століття Мрій - Спеціальне Видання 20/20" виходить в ефір 14 грудня о 21:00. Доступно на Hulu з 15 грудня та на Disney+ з 22 грудня. ABC News Studios представить двохгодинний фільм з рідкісними відео та інтерв'ю, розкриваючи історії тих, хто творив легенду Disney.

Картина розкриває еволюцію видатної компанії Disney від анімації до парків, телебачення та музики. Наголошується на ключових постачальниках, які визначили історію студії. Від створення культового Міккі Мауса до труднощів, які супроводжували бажання Уолта Діснея зняти перший анімаційний фільм "Білосніжка і сім гномів", прагнення та уява стали стовпами, на яких ґрунтується успіх компанії Disney.

Документальна стрічка веде глядачів у магічну подорож, розпочату у 1923 році, і пропонує століття історій та вражень для аудиторії по всьому світу. Від створення студії Disney Brothers до улюблених брендів, таких як Pixar, Marvel, Lucasfilm та 21st Century Fox. ДНК Disney залишається незмінною: розповідання, творчість, інновації та оптимізм. Цей спеціальний випуск є святкуванням творців Disney та їхніх історій, яке вразить навіть найвідданіших шанувальників.

У фільмі будуть інтерв'ю з головою Disney Бобом Айгером, Джулі Ендрюс та Діком Ван Дайком з "Мері Поппінс", онуками Уолта Діснея Крісом Міллером і Волтером Міллером. Також висловлять свої думки Річард Шерман, Елтон Джон, Алан Менкен та Лін-Мануель Міранда, які розповідатимуть про роль музики в Disney. Інші зірки включають Ідіну Мензель, Джоді Бенсон, Пейдж О'Хару та Аріану ДеБосе. Зокрема, з'являться Кріс Еванс, Том Хенкс, Лупіта Ньонґо, Педро Паскаль, Кеті Перрі, Джон Стамос, Джош Акерман, Крісті Карлсон Романо, журналісти Кріс Коннеллі та Келлі Л. Картер, Легенди Disney, експерти та інші.

Джерело: Сomicbook.com