Довгоочікувана прем'єра нового трейлера наступної частини франшизи "Планета Мавп", "Царство Планети Мавп", відбулася під час цьогорічного Супербоулу.

Режисер Вес Бол відкриває новий етап у глобальній епічній франшизі, розташованій через кілька поколінь у майбутньому після панування Цезаря, коли мавпи є домінуючим видом, що живе гармонійно, а люди опинилися віддані тіні. Коли новий тиранічний лідер мавп будує свою імперію, одна молода мавпа розпочинає небезпечний шлях, який змусить його задавати багато запитань про минуле, і робити вибір, які визначить майбутнє як для мавп, так і для людей.

Фільм "Царство Планети Мавп" від режисера Веса Бола за сценарієм Джоша Фрідмана, Ріка Джаффи, Аманди Сільвер та Патріка Ейсона, продюсований Джо Хартвіком-мол., Джаффою, Сільвер, та Джейсоном Рідом. Головну роль зіграє Оуен Тіг у ролі Корнеліуса, сина Цезаря.

У стрічці також зіграють Фрея Аллан, Пітер Мейкон, Ека Дарвіль, Кевін Дюранд, Тревіс Джеффрі, Ніл Сенділендс, Сара Вайсмен, Лідія Пекем, Рас-Самюел Велд А'абзгі, Вільям Г. Мейсі та Дічен Лакман.

Джерело: Мovieweb