Номінантка на премію Оскар та зірка фільму "Marriage Story" готується до головної ролі у новому екшені, який вважається одним з найгарячіших нових сценаріїв перед маркетом EFM у Берліні на наступному тижні.

У фільмі, заснованому на визнаній статті Даллаского ранкового видання від Скотта Фарвелла, Скарлетт Йоханссон зіграє Карол Блевінс - "арійську принцесу пера дерева", яка стала важливим джерелом інформації для ФБР під час шестирічного розслідування "Арійського Братства Техасу". Її допомога призвела до засудження 13 членів групи, але залишила її з фізичними та психологічними травмами, а також поставила її життя під загрозу.

Компанія FilmNation взяла на себе продажі фільму, режисерка якого стане Андреа Арнольд. Вона відома своєю роботою над драматичними стрічками, такими як "Акваріум" і "Червона дорога", а також фільмом "Американський мед", який був претендентом на "Золоту пальмову гілку" у Каннах і отримав номінацію на премію BAFTA. Зараз вона займається постпродакшеном картини "Пташка" з участю Баррі Кіогана.

Скарлетт Йоханссон виступатиме в ролі продюсера разом з Джонатаном Ліа та Кінаном Флінном під їхнім банером "Ці картини". Сценарій написав Нед Бенсон, який також є сценаристом майбутнього фільму "Гіт-парад", що випускається компанією Searchlight, а також працював над сценарієм фільму Marvel "Чорна вдова", де також зіграла Йоханссон.

Джерело: Deadline