Стрічка вже знаходиться на стадії продажу на міжнародному кінофестивалі в Берліні, за участі компаній UTA Independent Film Group та Film Bridge International.

За сценарієм і режисурою Наташі Кермані, відомої за фільмами "Щаслива" та "V/H/S/85", кінопроєкт розгортається в епоху Війни Троянд і розповідає про Енн (Тернер) і її свекруху Морвен, які проживають у віддаленому, суворому світі на периферії суспільства. Проте, коли до них повертається чоловік з минулого (Харрінгтон), це спричиняє події, які стають переломним моментом для Енн.

Крім Тернер, продюсерами фільму є Люк Даніелс з Redwire Pictures/Tunnel, а також Патрік Малдун і Патрік Гіблер з Storyboard Media, та Лукас Джарач. Грег Лаурітано також виступає в якості продюсера. Зовнішні продажі веде Film Bridge International, а внутрішні – UTA Independent Film Group.

У серіалі HBO "Гра Престолів", створеному на основі серії фентезі-романів Джорджа Р. Р. Мартіна, актриса виконувала роль Сансы Старк, а Харрінгтон – Джона Сноу. Обидва отримали номінації на премію "Еммі" за свою роботу.

Кермані також була режисером у антологійному фільмі "V/H/S/85", який вийшов на Shudder минулої осені, і раніше зняла хоррор-драму "Щаслива" на фестивалі SXSW, науково-фантастичну драму "Імітація дівчини" та трилер "Розбите". Кермані представляє її агентство UTA, Persistent та юридичний адвокат Маріос Раш; Тернер – CAA та Independent Talent Group; а Харрінгтон – UTA, United Agents та Jackoway Austen Tyerman.

Джерело: Deadline